Вибори 2021

Самоврядування – один із важливих засобів організації життєдіяльності учнівського колективу. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї вже не перший рік воно здійснюється через роботу ради самоврядування, на чолі якої стоїть Президент.

У зв’язку із закінченням строку повноважень попереднього Президента ради самоврядування 7 листопада, в День місцевого самоврядування, у нас пройшли вибори нового лідера. Через карантинні обмеження процес обрання відбувався в онлайн-режимі. Сімдесят чотири відсотки виборців надали перевагу здобувачу освіти групи № 20 Степановій Вероніці.

Вона навчається професії Кухар; Кондитер, планує стати компетентним фахівцем, здатним мислити неординарно, генерувати нові ідеї та втілювати їх у життя.

Ми щиро вітаємо нового Президента ради самоврядування, бажаємо їй впевненості в собі, креативності, натхнення в роботі та майбутніх звершень.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x