Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій

Кухар-кондитер – це в першу чергу творець прекрасного, смачного, привабливого, це винахідник, який все життя перебуває в пошуку. Отже, аби стати кухарем, необхідно мати, крім багатьох знань та вмінь, ще й гарний смак та творчу натуру.

Учні нашого ліцею люблять свою професію, тому на уроках виробничого навчання готують із задоволенням, пам’ятаючи, що не тільки смак, а й аромат і оформлення страв мають неабияке значення.

Тож заключний етап – це справжнє таїнство, внаслідок якого в умілих руках майстра виробничого навчання групи 21 Левіної Валентини Георгіївни звичайна страва перетворюється на неповторний шедевр. Учні ж уміло відпрацьовують секрети кулінарної майстерності услід за наставником. І нарешті можемо пишатися результатом спільних зусиль майстра та вихованців під час вивчення теми «Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій».

День Гідності та Свободи — знаковий день для нашої держави, встановлений на честь початку двох революцій: 2004 та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, гідність та демократію. З нагоди свята викладач історії Арбузинського професійного аграрного ліцею Антоненко […]

Україна – територія гідності і свободи. Це доведено подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках: ми пройшли крізь важкі випробування з любов’ю до рідної землі, з готовністю до останнього подиху відстоювати її незалежність та власну гідність. Україною потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро вітає всіх […]

Мобільність у сучасному освітньому середовищі виявляється в готовності педагога до змін, відкритості до нового, вмінні долати зовнішні та внутрішні перешкоди у професійному становленні. Для педагогічних працівників ліцею практичний психолог Сомик Анастасія Сергіївна провела психологічний практикум «Професійна мобільність педагога», під час якого педагогічні працівники створювали модель сучасного педагога та визначали, якими навичками він повинен володіти, встановлювали […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x