Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій

Кухар-кондитер – це в першу чергу творець прекрасного, смачного, привабливого, це винахідник, який все життя перебуває в пошуку. Отже, аби стати кухарем, необхідно мати, крім багатьох знань та вмінь, ще й гарний смак та творчу натуру.

Учні нашого ліцею люблять свою професію, тому на уроках виробничого навчання готують із задоволенням, пам’ятаючи, що не тільки смак, а й аромат і оформлення страв мають неабияке значення.

Тож заключний етап – це справжнє таїнство, внаслідок якого в умілих руках майстра виробничого навчання групи 21 Левіної Валентини Георгіївни звичайна страва перетворюється на неповторний шедевр. Учні ж уміло відпрацьовують секрети кулінарної майстерності услід за наставником. І нарешті можемо пишатися результатом спільних зусиль майстра та вихованців під час вивчення теми «Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій».

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x