Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій

Кухар-кондитер – це в першу чергу творець прекрасного, смачного, привабливого, це винахідник, який все життя перебуває в пошуку. Отже, аби стати кухарем, необхідно мати, крім багатьох знань та вмінь, ще й гарний смак та творчу натуру.

Учні нашого ліцею люблять свою професію, тому на уроках виробничого навчання готують із задоволенням, пам’ятаючи, що не тільки смак, а й аромат і оформлення страв мають неабияке значення.

Тож заключний етап – це справжнє таїнство, внаслідок якого в умілих руках майстра виробничого навчання групи 21 Левіної Валентини Георгіївни звичайна страва перетворюється на неповторний шедевр. Учні ж уміло відпрацьовують секрети кулінарної майстерності услід за наставником. І нарешті можемо пишатися результатом спільних зусиль майстра та вихованців під час вивчення теми «Виготовлення елементів з овочів для оформлення страв. Складання композицій».

14 лютого 2025 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 21 за професією “Кухар; Кондитер”. Цей день став знаковим для випускників, які пройшли довгий шлях навчання, вдосконалили  професійні навички та підтвердили свою майстерність. Державна кваліфікаційна атестація складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею […]

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x