Випускний

Сьогодні, 30 червня, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї пройшло урочисте вручення дипломів кваліфікованих робітників та свідоцтв про повну загальну середню освіту. Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Вручення дипломів – неповторне, незвичайне свято, до якого рік чи три роки, як по сходах, довелося підійматися нашим випускникам.

Звернулася до випускників з вітальним словом, директор ліцею Петренко Людмила Миколаївна побажала їм високих досягнень в подальшому житті, вручила грамоти за активну участь у громадському житті ліцею, значні досягнення в спорті та художній самодіяльності.

Тепер нашим випускникам трохи сумно, адже доводиться розлучатися, а розлучатися з друзями завжди непросто. Та роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше веселі моменти ліцейного життя не забудуться ніколи.

Щиро вітаємо випускників зі святом і бажаємо наполегливості в досягненні мети, вдалого працевлаштування або подальшого успішного навчання та особистого щастя!

Змагання – це завжди рух до мрії! А конкурс фахової майстерності допомагає також підтримати інтерес учнів до професії, мотивує їх до кращого навчання, підвищує інтерес до обраної професії та розвиває творчу активність. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися конкурси фахової майстерності в групах № 22, майстер в/н Сідень О. В., № 23 (професія «Кухар; кондитер»), майстер […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека для нашого життя від вибухонебезпечних предметів. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому перед освітніми закладами постало питання про навчання мінної безпеки здобувачів освіти. У рамках співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій до нашого ліцею завітала провідний інспектор відділу […]

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів». Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x