Випуск групи №42

Війна, без сумніву, внесла свої корективи у наше життя, але, незважаючи на складний час, освітній процес в Арбузинському професійному аграрному ліцеї продовжується.

8 лютого здобувачі освіти групи № 42 завершили навчання, захистили дипломні роботи та отримали дипломи кваліфікованих робітників професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор комп’ютерного набору.

Без святкових фотозон, без кульок, феєрверків та запальної концертної програми, зате у теплій атмосфері відбулася урочистість. Адже як би там не було, це свято особливе не тільки для ліцеїстів, а й для усього колективу закладу.

Вітаємо випускників із завершенням навчання. Бажаємо впевнено крокувати на шляху майбутньої професійної реалізації. Щасливої вам дороги у майбутнє, і нехай воно буде світлим та мирним!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x