На теренах Арбузинщини проходять виробничу практику здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею за професією Кухар; кондитер. Це учні І курсу (кваліфікація кухар 3-го розряду), майстер виробничого навчання Алейнікова І.М. та учні ІІ курсу (кваліфікація кухар 4-го розряду), майстер виробничого навчання Сідень О.В.
Виробнича практика наближає юних кухарів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.
Важливим є те, що здобувачі освіти під час проходження виробничої практики набувають не лише професійний досвід, а й соціальну, психологічну адаптацію у якості молодих спеціалістів в трудових колективах.