Виробнича практика кухарів

З метою закріплення та вдосконалення набутих під час навчального процесу компетентностей та готуючись зробити крок у нове, вже доросле професійне життя, здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею групи № 22, професія Кухар; Кондитер, проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування; відпрацьовують теми згідно з детальною програмою. Під час виробничої практики вони набувають практичних навичок з приготування перших та других страв на кваліфікацію кухар 3-го розряду.

Цікавий День гостинності відбувся сьогодні в Арбузинському професійному аграрному ліцеї. За сприяння Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ до нас завітали випускники Арбузинського ліцею №1 ім.О. Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка.Ми були раді вітати та знайомити їх з нашим закладом. Для гостей провели захоплюючу екскурсію, де вони змогли на власні очі побачити наші […]

З огляду на європейський курс України, наша країна зараз переживає політичні та економічні зміни, що неминуче тягнуть за собою соціокультурну трансформацію, яка охоплює зміну світогляду та поведінки українців. Важливим елементом цієї трансформації є підвищення фінансової грамотності населення – розуміння принципів управління грошима, ставлення до них та планування фінансового майбутнього. Фінансова грамотність є однією з ключових […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x