Виховний захід «Жінки та війна»

6 грудня, в День Збройних сил України, класний керівник групи № 41 Балобанова Ірина Сергіївна та майстер виробничого навчання Кулєш Надія Володимирівна провели виховний захід «Жінки та війна».

Українські жінки протягом століть, коли чоловіки змушені були брати до рук зброю, не лише намагались вижити в складних умовах тилу, а ставали пліч-о-пліч з чоловіками захищати рідну землю.

І сьогодні жінки воюють, збирають та привозять допомогу у найгарячіші точки, ризикують і, на жаль, нерідко віддають своє життя. Вони – приклад відваги для всього світу. Не романтизовані герої з книжок, а виховані поруч із нами українські жінки навчилися жити під постійною загрозою, розбиратись у зброї, щоб захиститись нею від російського агресора.

Чиїсь історії вже відомі, про когось знають менше. Усі вони – героїні. І кожна особиста історія – це історія України.

Ознайомитися із складними і зворушливими історіями  про українських жінок на війні можна за покликанням:

https://www.canva.com/design/DAF1uM5GptQ/Ly0iz5G_l0LTCS648shcHA/edit?utm_content=DAF1uM5GptQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x