Воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти»

«Зібратися разом – це початок, залишитися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх». Саме під таким гаслом для педагогічних працівників практичний психолог ліцею Сомик А.С. провела воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти», який спрямований на навчання прийомам вироблення загальної стратегії, відпрацювання практичних навичок позитивної взаємодії в команді та командної комунікації.

Педагоги ліцею були поділені на три команди, роботу кожної представляв спікер. Виконання різноманітних завдань дало можливість кожному проявити себе й одночасно згуртовано, активно та творчо працювати в команді. Всі отримали новий досвід, задоволення від спільної роботи.

Важливо пам’ятати, що колективна турбота, взаємоповага, підтримка, узгоджена взаємодія та товариські довірливі стосунки, позитивний настрій на злагоджену роботу дає високий результат в трудовій діяльності.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x