Воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти»

«Зібратися разом – це початок, залишитися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх». Саме під таким гаслом для педагогічних працівників практичний психолог ліцею Сомик А.С. провела воркшоп «Командоутворення в освітньому просторі: стратегії та інструменти», який спрямований на навчання прийомам вироблення загальної стратегії, відпрацювання практичних навичок позитивної взаємодії в команді та командної комунікації.

Педагоги ліцею були поділені на три команди, роботу кожної представляв спікер. Виконання різноманітних завдань дало можливість кожному проявити себе й одночасно згуртовано, активно та творчо працювати в команді. Всі отримали новий досвід, задоволення від спільної роботи.

Важливо пам’ятати, що колективна турбота, взаємоповага, підтримка, узгоджена взаємодія та товариські довірливі стосунки, позитивний настрій на злагоджену роботу дає високий результат в трудовій діяльності.

Змагання – це завжди рух до мрії! А конкурс фахової майстерності допомагає також підтримати інтерес учнів до професії, мотивує їх до кращого навчання, підвищує інтерес до обраної професії та розвиває творчу активність. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися конкурси фахової майстерності в групах № 22, майстер в/н Сідень О. В., № 23 (професія «Кухар; кондитер»), майстер […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека для нашого життя від вибухонебезпечних предметів. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому перед освітніми закладами постало питання про навчання мінної безпеки здобувачів освіти. У рамках співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій до нашого ліцею завітала провідний інспектор відділу […]

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів». Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x