Відкрите підсумкове засідання МК природничо-математичної підготовки та предметів охорона праці, фізична культура, захист України, технології

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося відкрите підсумкове засідання методичної комісії природничо-математичної підготовки та предметів охорона праці, фізична культура, захист України, технології.

Голова МК Балобанова І.С. прозвітувала про роботу методичної комісії за навчальний рік на платформі сайту – «Методичний вісник», де розміщено матеріали та висвітлена робота кожного члена методкомісії.

Так, викладачка математики Кривіцька Н.М., за підсумками роботи у цьому навчальному році здобула кваліфікацію спеціаліст вищої категорії, старший викладач. Вона поділилася з колегами особистими напрацюваннями за міжатестаційний період, досвідом створення власного сайту, де розміщено розробки уроків, гейміфіковані завдання, квести та досвід роботи по створенню інтерактивного контенту на уроках математики.

Викладачка хімії, біології і екології Балобанова І.С. представила сайт-портфоліо з власними матеріалами, розробленими та систематизованими відповідно до навчальних програм.

Кулєш В.Ю, викладач інформатики, фізики і астрономії, розробив сайт, де розміщено матеріали до уроків, електронну бібліотеку, інтерактивні веб-квести, домашній експериментаріум, відеоуроки тощо. За результатами своєї роботи в цьому році викладач здобув кваліфікацію спеціаліст ІІ категорії.

Викладач предметів фізична культура та захист України Бугай С.М. систематизував планування, власні розробки уроків на гугл-диску, провів цікаві онлайн-вікторини з предметів, організував та провів турнір для здобувачів освіти, присвячений пам’яті викладача ліцею Закерничного О.В., який героїчно загинув, захищаючи українську землю від ворога.

Викладачка біології і екології Кулєш Н.В. поділилася власним досвідом щодо застосування різноманітних онлайн-сервісів, які вона використовує при розробці мультимедійних уроків. Це дає можливість комбінувати на одному занятті велику кількість цікавих завдань, залучаючи здобувачів освіти до активної роботи.

Кур’янова І.В., викладачка географії, систематизувала матеріали до уроків на гугл-диску, провела інтерактивну вікторину «Географічні розумники», додала у електронну бібліотеку ліцею власні розробки уроків.

Викладачка охорони праці Пресницька Д.В. працювала над створенням тестових завдань у гугл-формі, систематизацією матеріалів на гугл-диску, провела конкурс малюнків серед здобувачів освіти на тему: «Обережно: міни!», а також ряд заходів до Днів охорони праці, безпеки на дорогах, мінної безпеки тощо.

З матеріалами методичної комісії можна ознайомитись за покликанням: http://surl.li/iayxj

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x