День Збройних Сил України

Шостого грудня вся країна святкує День Збройних Сил України. Арбузинський професійний аграрний ліцей щиро вітає наших захисників та захисниць із Днем Збройних Сил України. Нехай кожен український солдат буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров’я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї традиційно відзначили цей день змаганнями «Нумо, козаки!». Команди юнаків показали свою вправність  у силовому конкурсі, стрільбі із пневматичної гвинтівки, збиранні автомату, спорядженні магазину, демонстрували знання теоретичного матеріалу.

Змагання проходили у запеклій боротьбі та дружній атмосфері і завершилися нагородженням переможців. Перше місце здобула команда майбутніх трактористів групи № 13, друге  – збірна команда кухарів груп № 23 та 22, а третє місце посіла команда групи № 12. Всі призери отримали солодкі призи.

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x