День фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня (2024 року – 14 вересня) в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято прихильників здорового способу життя, спортсменів, тренерів та ветеранів спорту. Цей день традиційний і для учнів Арбузинського професійного аграрного ліцею.З нагоди свята та в рамках «Олімпійського тижня» на спортивному майданчику нашого закладу пройшли змагання серед учнів всіх груп. Змагання були спрямовані на популяризацію Олімпійського руху в Україні, пропаганду здорового способу життя серед молоді та сприяння формуванню у підростаючого покоління таких цінностей, як мир, дружба та взаємоповага.Хлопці та дівчата змагалися з чотирьох видів спорту: баскетбол, волейбол, шашки та дартс. Всі ігри пройшли у веселій, дружній атмосфері. Призові місця здобули учні професії «Кухар; Кондитер»: І місце – група № 21, ІІ місце – група № 22, ІІІ місце – група № 24. Призерів нагородили солодкими подарунками.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x