Екскурсія до СТОВ «Промінь»

Найбільш популярне та хвилююче питання у сфері навчання — працевлаштування після здобуття професії в закладах професійної(професійно-технічної) освіти. Як знайти підприємство чи організацію, де надають робочі місця та гарантують достойну заробітну плату?

Відповідь на це питання отримали учні випускних груп Арбузинського професійного аграрного ліцею під час екскурсії до СТОВ «Промінь» в с. Воєводське. Сільськогосподарське підприємство є найбільшим у тваринницькій галузі Миколаївської області, а також входить до десяти кращих в Україні. Вже багато років воно є соціальним партнером нашого освітнього закладу та надає робочі місця випускникам ліцею.

Учасники екскурсії познайомилися із умовами праці, сучасними технологічними процесами в господарстві. Учнів та педагогів ліцею вразили умови вирощування та утримання тварин, організація догляду за ними. Екскурсія до СТОВ «Промінь» відбулася не вперше, але кожного разу ми з захопленням спостерігаємо нові або оновлені технології.

Щиро дякуємо керівництву СТОВ «Промінь» за гостинність та надану нам можливість познайомитися з їхнім підприємством.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x