Завершення навчання групи №20

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби відповідно до вимог освітніх стандартів. Усі здобувачі освіти успішно виконали завдання. Комісія оцінила якість приготування виробів, вміння використовувати кулінарні інструменти та обладнання, дотримання правил безпеки праці, а також загальний професійний рівень випускників. Державний іспит для кухарів, кондитерів є важливим кроком у їх професійному розвитку. Пройшовши його успішно, кухарі одержують визнання своєї компетентності та можуть привернути більше уваги від роботодавців.
Після оголошення результатів ДКА з вітальним словом до випускників звернулася директор Петренко Людмила Миколаївна. Вона закликала учнів не зупинятися на досягнутому, навчатися, самовдосконалюватися, побажала всім здоров’я, миру, здійснення мрій.
Класний керівник Кур’янова Ірина Валеріївна, майстер виробничого навчання Алейнікова Ірина Миколаївна і весь педагогічний колектив вітають всіх випускників Арбузинського професійного аграрного ліцею зі здачею державного іспиту з професії “Кухар; кондитер”! Це важливе досягнення, яке свідчить про вашу високу професійну підготовку. Ми віримо, що ви заслужено отримали дипломи кваліфікованих робітників. Ваш успіх випромінює працелюбність, талант і вміння, які ви продемонстрували протягом навчання. Ви готові впроваджувати свої навички на практиці та приносити радість людям, створюючи смачні й красиві страви та кондитерські вироби. Це досягнення підсилює вашу віру в свої можливості та відкриває багато нових перспектив для вас. Ви входите в професію, яка займає важливе місце в суспільстві, забезпечує харчування та насолоду через кулінарні шедеври. Бажаємо вам невичерпного джерела натхнення, постійного професійного зростання й успіхів на вашому майбутньому кулінарному шляху. Ви зробили чудовий вибір, і ми впевнені, що ви будете успішними у своїй професії. Вітаємо зі значущим досягненням і бажаємо вам перемог у майбутньому!

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x