Завершення навчання групи №20

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби відповідно до вимог освітніх стандартів. Усі здобувачі освіти успішно виконали завдання. Комісія оцінила якість приготування виробів, вміння використовувати кулінарні інструменти та обладнання, дотримання правил безпеки праці, а також загальний професійний рівень випускників. Державний іспит для кухарів, кондитерів є важливим кроком у їх професійному розвитку. Пройшовши його успішно, кухарі одержують визнання своєї компетентності та можуть привернути більше уваги від роботодавців.
Після оголошення результатів ДКА з вітальним словом до випускників звернулася директор Петренко Людмила Миколаївна. Вона закликала учнів не зупинятися на досягнутому, навчатися, самовдосконалюватися, побажала всім здоров’я, миру, здійснення мрій.
Класний керівник Кур’янова Ірина Валеріївна, майстер виробничого навчання Алейнікова Ірина Миколаївна і весь педагогічний колектив вітають всіх випускників Арбузинського професійного аграрного ліцею зі здачею державного іспиту з професії “Кухар; кондитер”! Це важливе досягнення, яке свідчить про вашу високу професійну підготовку. Ми віримо, що ви заслужено отримали дипломи кваліфікованих робітників. Ваш успіх випромінює працелюбність, талант і вміння, які ви продемонстрували протягом навчання. Ви готові впроваджувати свої навички на практиці та приносити радість людям, створюючи смачні й красиві страви та кондитерські вироби. Це досягнення підсилює вашу віру в свої можливості та відкриває багато нових перспектив для вас. Ви входите в професію, яка займає важливе місце в суспільстві, забезпечує харчування та насолоду через кулінарні шедеври. Бажаємо вам невичерпного джерела натхнення, постійного професійного зростання й успіхів на вашому майбутньому кулінарному шляху. Ви зробили чудовий вибір, і ми впевнені, що ви будете успішними у своїй професії. Вітаємо зі значущим досягненням і бажаємо вам перемог у майбутньому!

Змагання – це завжди рух до мрії! А конкурс фахової майстерності допомагає також підтримати інтерес учнів до професії, мотивує їх до кращого навчання, підвищує інтерес до обраної професії та розвиває творчу активність. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися конкурси фахової майстерності в групах № 22, майстер в/н Сідень О. В., № 23 (професія «Кухар; кондитер»), майстер […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека для нашого життя від вибухонебезпечних предметів. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому перед освітніми закладами постало питання про навчання мінної безпеки здобувачів освіти. У рамках співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій до нашого ліцею завітала провідний інспектор відділу […]

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів». Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x