Захист дипломних творчих робіт за професією «Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

23 червня 2022 року згідно робочого навчального плану в рамках державної кваліфікаційної атестації в групі №49 відбувся захист дипломних творчих робіт за професією «Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу». Випускники гідно продемонстрували свої знання, вміння та навички, здобуті протягом навчання.

Більшість здобувачів освіти у ході захисту дипломних робіт продемонстрували достатній та високий рівень підготовки та отримали схвалення державної кваліфікаційної комісії. В зв’язку з воєнним станом, частина здобувачів освіти не змогла бути присутньою, тому з ними було встановлено відеозв’язок через сервіс Google Meet та Viber. Найкращі результати роботи показали Закап Дмитро та Кулієв Євген.

Педагогічний колектив ліцею бажає своїм випускникам гідного працевлаштування, наснаги в роботі, творчого натхнення і розвитку, здійснення мрій.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x