Звіт про проведення тижня методичної комісії природничо-математичної підготовки

В рамках проведення тижня методичної комісії природничо-математичної підготовки та предметів Охорона праці, Фізична культура, Захист України, Технології з 13 по 17 березня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї були проведені ряд онлайн-заходів.

Пресницька Д.В., викладач предмета охорона праці, вкотре нагадала здобувачам освіти про мінну безпеку та провела конкурс малюнків на цю тему.

Кулєш Н.В., викладач біології і екології підготувала інформаційний квест-марафон на тему «Віруси», де ігрова база питань поділена на тематичні блоки з цікавою пізнавальною інформацією, а в кінці запропоновано пройти підсумковий тест для отримання сертифікату.

http://surl.li/fsgee

Викладач математики Кривіцька Н.М. запропонувала учням відвідати квест-кімнату «Кабінет математики», де у віртуальному просторі треба було рухати предмети, знаходити та виконувати завдання, щоб в кінці квесту зібрати кодові цифри та знайти вихід з кімнати. Також щорічно 14 березня у всьому світі відзначають День числа Пі, тож Наталія Миколаївна підготувала та ознайомила учнів з  фактами, пов’язаними з числом Пі.

http://surl.li/fsggk

Кулєш В.Ю., викладач фізики і астрономії, підготував і показав п’ять простих, цікавих дослідів, які можна легко повторити в домашніх умовах, і довів, що фізика – це не лише складні задачі, а й процеси, пов’язані з реальним життям.

http://surl.li/fsgev

Викладач хімії Балобанова І.С. провела веб-квест «Хімічний лабіринт» для здобувачів освіти  1-их і 2-их курсів, де учні розгадували ребуси, виконували тести та пізнавальні практичні завдання, щоб здобути звання Кращого знавця хімії нашого закладу.

http://surl.li/fsgfl

Перевірити свої знання з предметів учні змогли, взявши участь у онлайн-вікторинах «Географічні розумники» та Захист України, які підготували і  провели викладачі Кур’янова І.В. та Бугай С.М.

За підсумками тижня переможці та найактивніші учні – Кошарна Варвара (група №41), Грищенко Євген (група №12), Мензелівська Олена (група №42), Луньов Денис (група №21), Степанова Анна (група №22), Лугінець Павло і Дмитро (група №22) – отримали свої нагороди та солодкі подарунки.

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x