З Різдвом Христовим!

Чому свято Різдва Христового відзначатимуть в Україні цього року 25 грудня? Які народні традиції пов’язані з цим святом? Що, крім куті, готується до святвечірнього столу? На ці та багато інших запитань учні Арбузинського професійного аграрного ліцею отримали відповіді на пізнавальній зустрічі, проведеній викладачем історії Антоненко Світланою Юріївною. Захід проходив у теплій атмосфері з колядками та солодкими смаколиками, адже Різдво ─ улюблене зимове свято багатьох українців, свято радості і дива.

 Не важливо, як ви відзначите прийдешнє Різдво: з подарунками і накритим столом або лише з молитвою. Головне – щиро вірити, що наші висловлені в молитвах прохання здійсняться. А у всіх українців зараз спільне бажання.

Колектив аграрного ліцею вітає всіх з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб це по-справжньому казкове свято подарувало найкращі емоції та приємні несподіванки і зустрічі, щоб у вашому будинку завжди панував затишок та добробут, а в Україні настав довгоочікуваний мир!

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x