Кваліфікація «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» 2-го розряду

Ми раді вітати нових фахівців! Завдяки плідній співпраці з департаментом освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації та неурядовою організацією «Данська рада у справах біженців» 12 слухачів з числа дорослих мешканців Арбузинки, а також інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, отримали унікальну можливість безкоштовно отримати нову кваліфікацію.Ця ініціатива відкрила нові горизонти для тих, хто прагнув покращити свої професійні навички та здобути нову спеціальність. Всі учасники успішно пройшли навчання та отримали свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу» 2-го розряду. Це значний крок до нових кар’єрних перспектив та стабільного працевлаштування у нашому регіоні.Вітаємо всіх випускників та бажаємо їм успіхів у новій професійній діяльності!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x