Кулінарний виклик

У нашому навчальному закладі відбувся яскравий та смачний захід — конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти групи 23 (майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) під назвою “Кулінарний виклик”. Захід став справжнім святом творчості, креативу та професіоналізму.
Під час конкурсу учасники демонстрували свої навички в кількох номінаціях:
Приготування бутербродів — учні вразили журі креативним оформленням та поєднанням смаків;
Салати — кожна страва була не лише смачною, а й естетично поданою, з урахуванням правил сучасної кулінарії;
Багатошарове желе — справжній витвір кулінарного мистецтва, де учасники продемонстрували точність, послідовність та почуття стилю.
Журі відзначило високий рівень підготовки конкурсантів, їхню зосередженість, акуратність і бажання вдосконалювати свої професійні вміння. Конкурсна атмосфера сприяла розвитку креативності, швидкості прийняття рішень.
Перше місце посів Цигановський Данило, друге – Мєрєнкова Ксенія, а третє – Морару Наталія.
Усі переможці були нагороджені грамотами та подарунками.
“Кулінарний виклик” вкотре довів, що наші учні — талановиті, цілеспрямовані та готові до справжніх професійних звершень!

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся цікавий виховний захід «Світле свято Великодня: традиції нашого народу», який організували та провели учні професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» під керівництвом майстра виробничого навчання Фурдуй Наталії Петрівни.Учасники мали чудову нагоду ознайомитися з історією виникнення свята Великодня та глибоко зануритися у багатовікові традиції його святкування в Україні. Завдяки цікавій розповіді та […]

У нашому освітньому закладі відбувся цікавий майстер-клас з професії Кондитер “Декорування бісквітних тістечок вершковим та масляним кремами”. Під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Сідень Ольги Вікторівни талановиті учні групи №22 занурили гостей у солодкий світ кондитерського мистецтва. Учасники майстер-класу продемонстрували професійні навички роботи з кондитерським мішком, створюючи витончені візерунки, ніжні квіти та різноманітні декоративні елементи […]

Учні групи № 24 Арбузинського професійного аграрного ліцею під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Левіної Валентини Георгіївни, продемонстрували свою майстерність у серії з кількох тематичних майстер-класів. Перший майстер-клас майбутніх кухарів був присвячений різноманіттю грецького салату. Єлизавета Галкіна наочно показала приготування класичної версії, а також оригінальних інтерпретацій: з ніжною курячою грудкою, ароматними смаженими печерицями та свіжим […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x