Лайфхаки до Великоднього столу

У рамках тижня методичної комісії професій Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу було проведено майстер-клас по визначенню якості продуктів харчування.
Під час заходу майбутні лаборанти (гр.№42) та майстер виробничого навчання Кулєш Н.В. поділилися “лайфхаками” перевірки якості курячих яєць та вершкового масла – важливих інгредієнтів для Великоднього столу. До проведення майстер-класу були активно залучені здобувачі освіти професій “Кухар;Кондитер” та “Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів”. Учні з задоволенням та ще й з великою користю для себе взяли участь у заході.

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї завершились підсумкові засідання методичних комісій, де було проаналізовано діяльність методичних комісій за 2024-2025 навчальний рік. Голови МК прозвітували про виконану роботу, підкресливши здобутки та визначивши плани на майбутнє. Під час засідань було висвітлено широкий спектр напрямків роботи методичних комісій. Зокрема, голови МК розповіли про свою діяльність з вирішення актуальних педагогічних […]

Питання працевлаштування після завершення навчання є одним з найактуальніших для здобувачів освіти професійно-технічних закладів. Зокрема, пошук підприємства, яке пропонує гідні робочі місця та конкурентну заробітну плату, хвилює багатьох.Саме тому учні Арбузинського ПАЛ відвідали СТОВ «Промінь» у селі Воєводське, яке є надійним соціальним партнером ліцею та регулярно надає робочі місця нашим випускникам.Під час екскурсії учні мали […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x