Перевірна робота в групи №23

Українська кухня з давніх-давен відзначалась різноманітністю страв з високими смаковими та поживними якостями. Тож у вивченні її секретів є великий сенс для всіх, особливо для майбутніх кухарів.

Під час перевірної роботи здобувачі освіти І курсу (професія Кухар; Кондитер, майстер виробничого навчання Алейнікова І. М.) мали можливість продемонструвати здобуті протягом року знання та вміння з приготування бульйонів, супів, соусів, страв з яєць, молока, круп, бобових та макаронних виробів.

Найкраще виконали завдання та отримали гарні оцінки Мєрєнкова Ксенія, Тимченко Анастасія, Ясинська Яна.

Цікавий День гостинності відбувся сьогодні в Арбузинському професійному аграрному ліцеї. За сприяння Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ до нас завітали випускники Арбузинського ліцею №1 ім.О. Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка.Ми були раді вітати та знайомити їх з нашим закладом. Для гостей провели захоплюючу екскурсію, де вони змогли на власні очі побачити наші […]

З огляду на європейський курс України, наша країна зараз переживає політичні та економічні зміни, що неминуче тягнуть за собою соціокультурну трансформацію, яка охоплює зміну світогляду та поведінки українців. Важливим елементом цієї трансформації є підвищення фінансової грамотності населення – розуміння принципів управління грошима, ставлення до них та планування фінансового майбутнього. Фінансова грамотність є однією з ключових […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x