Перевірна робота в групи №23

Українська кухня з давніх-давен відзначалась різноманітністю страв з високими смаковими та поживними якостями. Тож у вивченні її секретів є великий сенс для всіх, особливо для майбутніх кухарів.

Під час перевірної роботи здобувачі освіти І курсу (професія Кухар; Кондитер, майстер виробничого навчання Алейнікова І. М.) мали можливість продемонструвати здобуті протягом року знання та вміння з приготування бульйонів, супів, соусів, страв з яєць, молока, круп, бобових та макаронних виробів.

Найкраще виконали завдання та отримали гарні оцінки Мєрєнкова Ксенія, Тимченко Анастасія, Ясинська Яна.

Учні Арбузинського професійного аграрного ліцею долучилися до Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика, перший етап якого проводився учора, 28 жовтня,у нашому закладі. Його мета – обрати кращого з кращих для участі в наступному етапі.З дванадцяти учасників найкраще справилася з завданнями учениця гр.22, професія Кухар; Кондитер, Кривіцька Вікторія. Вітаємо нашу переможницю, а разом з нею всіх учасників […]

25 жовтня освітяни та здобувачі освіти Арбузинського ПАЛ разом долучилися до традиційної об’єднавчої акції – Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Символічно і дуже приємно, що текст диктанту читав наш захисник Павло Вишебаба , один з тих, хто продовжує писати історію героїзму українського народу. Цей щорічний захід покликаний ще раз нагадати всім українцям, що ми – єдиний […]

20 жовтня Міжнародний день кухаря та кулінара в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відзначали в особливій атмосфері! Адже кулінарія – це не просто приготування їжі, а справжнє мистецтво, яке поєднує в собі науку, творчість і любов до людей. Наші учні, майбутні зірки кулінарії, показали, що готові до великих звершень. Майбутні кухарі провели захоплюючі заходи, на яких […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x