Перевірна робота в групі №12

Професія слюсар бере свій початок з того моменту, як людство стало винаходити машини, механізми, коли знадобилися спеціалісти для їх збірки, обслуговування та ремонту. Жодна сільськогосподарська машина або механізм не можуть бути відремонтовані без розбирання, регулювання, тобто без участі слюсаря. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування ліквідовує несправності машин та окремих механізмів, подовжує термін їхньої роботи, повніше використовує ресурс усіх вузлів машин.

26 грудня пройшла перевірна робота у групі №12 з професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування (майстер виробничого навчання Бєрков О.В.) на кваліфікацію слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 1-2 розрядів.

Здобувачі освіти виконували роботи з розмічання, рубання, різання, випрямляння металу, обпилювання деталей, згинання металу, загострення свердл, свердління та обробки отворів.

Найкращі результати показали Соляренко Ярослав, який уміло просвердлив отвори в листовому металі та загострив свердла під правильним кутом, Манько Сергій відрізав стальний пруток та вирівняв прямокутну скобу зі сталі; Грищенко Євген обпиляв круглий пруток під квадрат та зігнув метал під кутом 900.

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x