Перевірна робота в групі №20

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки та тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є й незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від всесвітньо відомого тірамісу.

Саме кондитери привносять у наше життя радість та відчуття свята, адже яке свято без десерту?

19 жовтня, напередодні святкування Міжнародного  дня кухара і кулінара, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася перевірна робота у групі №20 (професія Кухар; Кондитер). Здобувачі освіти четвертого року навчання демонстрували свої практичні навички  по приготуванню борошняних кондитерських виробів на кваліфікацію кондитер 3-го розряду.

Майбутні кондитери  випікали солодкі напівфабрикати з пісочного, пряничного, бісквітного та вафельного тіста. Наступним кроком індивідуального завдання було подальше  оздоблення  та креативна  презентація свого десерту. В нагоді стали навички з приготування сиропів, помад, масляних та вершково-сметанних кремів, без яких важко уявити собі смачне тістечко.

Незважаючи  на деякі труднощі, всі здобувачі  успішно впоралися з практичними завданнями та дійшли висновку, що в кондитерській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато специфічних знань, навичок та вмінь.

Найкращими визнано борошняні кондитерські вироби Курманської Дар’ї – торт бисквітно-маковий з масляним кремом та Степанової Вероніки з бісквітним тістечком «Улюблене», які відповідали усім вимогам до якості.

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x