Перевірна робота в групі №20

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки та тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є й незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від всесвітньо відомого тірамісу.

Саме кондитери привносять у наше життя радість та відчуття свята, адже яке свято без десерту?

19 жовтня, напередодні святкування Міжнародного  дня кухара і кулінара, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, відбулася перевірна робота у групі №20 (професія Кухар; Кондитер). Здобувачі освіти четвертого року навчання демонстрували свої практичні навички  по приготуванню борошняних кондитерських виробів на кваліфікацію кондитер 3-го розряду.

Майбутні кондитери  випікали солодкі напівфабрикати з пісочного, пряничного, бісквітного та вафельного тіста. Наступним кроком індивідуального завдання було подальше  оздоблення  та креативна  презентація свого десерту. В нагоді стали навички з приготування сиропів, помад, масляних та вершково-сметанних кремів, без яких важко уявити собі смачне тістечко.

Незважаючи  на деякі труднощі, всі здобувачі  успішно впоралися з практичними завданнями та дійшли висновку, що в кондитерській справі немає дрібниць, а кожна деталь – це серйозна, кропітка робота, яка потребує багато специфічних знань, навичок та вмінь.

Найкращими визнано борошняні кондитерські вироби Курманської Дар’ї – торт бисквітно-маковий з масляним кремом та Степанової Вероніки з бісквітним тістечком «Улюблене», які відповідали усім вимогам до якості.

День Гідності та Свободи — знаковий день для нашої держави, встановлений на честь початку двох революцій: 2004 та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, гідність та демократію. З нагоди свята викладач історії Арбузинського професійного аграрного ліцею Антоненко […]

Україна – територія гідності і свободи. Це доведено подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках: ми пройшли крізь важкі випробування з любов’ю до рідної землі, з готовністю до останнього подиху відстоювати її незалежність та власну гідність. Україною потрібно пишатися і просто неможливо не любити! Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею щиро вітає всіх […]

Мобільність у сучасному освітньому середовищі виявляється в готовності педагога до змін, відкритості до нового, вмінні долати зовнішні та внутрішні перешкоди у професійному становленні. Для педагогічних працівників ліцею практичний психолог Сомик Анастасія Сергіївна провела психологічний практикум «Професійна мобільність педагога», під час якого педагогічні працівники створювали модель сучасного педагога та визначали, якими навичками він повинен володіти, встановлювали […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x