Перевірна робота в групі №21

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії був у всі часи і не втрачає своєї актуальності в сучасному житті.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася перевірна робота у групі №21( професія Кухар; кондитер), майстер виробничого навчання Левіна В.Г. Здобувачі освіти виконували завдання на кваліфікацію кухар 4-го розряду: готували м’ясні страви, вироби з тіста, солодкі страви та напої. Найкраще виконали роботи Кобець Оксана, Миндру Яна, Тужилкіна Каміла.

14 лютого 2025 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 21 за професією “Кухар; Кондитер”. Цей день став знаковим для випускників, які пройшли довгий шлях навчання, вдосконалили  професійні навички та підтвердили свою майстерність. Державна кваліфікаційна атестація складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею […]

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x