Перевірна робота в групі №23

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, воно постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасну подачу страв. Приготування страв розпочинається з правильно відібраної сировини, первинної обробки овочів, відповідної форми їх нарізання.

28 грудня 2023 року в групі № 23 (І курс, майстер в/н Алейнікова І. М.) Арбузинського ПАЛ було проведено перевірну роботу з професії Кухар; Кондитер на кваліфікацію кухар 3-го розряду за темою “Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них”.

Здобувачі освіти виконували завдання з приймання сировини, первинної обробки овочів, нарізали овочі  простими та складними формами.

Найкраще справилися із завданням Бутакова Аліна, Ясинська Яна, Морару Наталія, Мєрєнкова Ксенія.

Ніби зовсім недавно у ліцеї відбулася святкова випускна урочистість і ми проводжали наших учнів у самостійне життя. Літо пролетіло, як мить, і наші вчорашні випускники вже стали господарями своєї долі. Дехто знайшов своє покликання, працюючи в фермерських господарствах, підприємствах та організаціях, а хтось успішно склав НМТ і став студентом омріяного вишу: Кривіцька Вікторія вступила до […]

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x