Перевірна робота в групі №23

Мистецтво кулінарії – одне з найдавніших, воно постійно оновлюється, а впровадження новітніх технологій вносить свої корективи в технологію приготування та сучасну подачу страв. Приготування страв розпочинається з правильно відібраної сировини, первинної обробки овочів, відповідної форми їх нарізання.

28 грудня 2023 року в групі № 23 (І курс, майстер в/н Алейнікова І. М.) Арбузинського ПАЛ було проведено перевірну роботу з професії Кухар; Кондитер на кваліфікацію кухар 3-го розряду за темою “Обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них”.

Здобувачі освіти виконували завдання з приймання сировини, первинної обробки овочів, нарізали овочі  простими та складними формами.

Найкраще справилися із завданням Бутакова Аліна, Ясинська Яна, Морару Наталія, Мєрєнкова Ксенія.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x