Перевірна робота в групі №32

Обліковець – працівник, який займається реєстрацією господарських даних, забезпечує оптимальну економічну діяльність господарства через здійснення суворого обліку. Обліковець входить до складу працівників бухгалтерії.

Фахівець повинен вміти здійснювати операції по прийняттю, обліку первинної документації, перевіряти та систематизувати отримані первинні документи за формою та змістом.

В групі 32, професія Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Продавець продовольчих товарів (майстер в/н Шніт Ю.П.) було проведено перевірну роботу на кваліфікацію обліковець з реєстрації бухгалтерських даних.

Здобувачі освіти показали свої вміння з розрахунку заробітку робітника при різних формах і системах оплати праці; розрахунку матеріальних витрат; побудови простих, групових та комбінаційних таблиць; обчислення абсолютних величин;обчислення відносних величин за їх видами; виконували облікову роботу на автоматизованому робочому місці.

Найкраще справилися з завданнями Додон Ірина, Прокопенко Василина, Німченко Тетяна.

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x