Перевірна робота в групі №53

БУХГАЛТЕР – професія справді важлива,

Життя підприємства без Вас неможливе.

Витрати, прибутки, зарплата, аванси,

Звіти квартальні, підбиті баланси…

Дійсно, робота бухгалтера – це суцільні цифри, вона потребує уважності та вміння проводити велику кількість розрахунків.

З метою перевірки готовності наших здобувачів освіти виконувати такі складні завдання в групі №53, професія Офісний службовець (бухгалтерія),  проведено перевірну роботу.

Здобувачі освіти показали свої вміння з обліку розрахункових операцій, обліку розрахунків з оплати праці, обліку витрат і доходів підприємства. Завдання включало виконання практичних робіт: визначення величини податкового зобов’язання; нарахування сум заробітної плати, відпускних, допомоги з тимчасової втрати працездатності; визначення собівартості продукції; відображення кореспонденції рахунків.

Найкраще справилися із завданнями Черешня Станіслав, Богданцева Валентина, Бааджи Владислав.

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x