Перевірна робота в групі №53

Професія бухгалтера відноситься до однієї з найдавніших професій та, незважаючи на багатовікову історію, залишається актуальною й у сьогоденні.

Велике, середнє чи маленьке підприємство, бюджетна установа чи приватна потребують фахівців у сфері бухгалтерії.

Знання та вміння, отримані здобувачами освіти під час навчання в Арбузинському професійному аграрному ліцеї, є базою для подальшого вдосконалення.

У групі №53 професія Офісний службовець (бухгалтерія) (майстер в/н Фурдуй Н.П.) було проведено перевірну роботу. Здобувачі освіти показали свої вміння з обліку необоротних активів, обліку запасів, обліку грошових коштів та касових операцій.

Завдання здобувачів включало виконання практичних робіт: складання балансу; заповнення первинного документу; відображення кореспонденції рахунків.

Найкраще справилися з завданнями Черешня Станіслав, Богданцева Валентина, Савчук Ольга.

 21 лютого 1999 року всі народи нашої планети за рішенням ЮНЕСКО відзначають Міжнародний день рідної мови. Сьогодні здобувачі освіти Арбузинського професійного аграрного ліцею також мали змогу довести свою любов і шану до рідної мови, відчути себе частиною великого, гордого, нескореного народу, адже мову цілком справедливо називають генетичним кодом нації. На святі рідної мови, яке підготували […]

Сучасний кухар – це одночасно професіонал, художник, дієтолог, психолог і, навіть, чарівник. Праця кухаря важка, кропітка, але дуже потрібна людям. Маючи творчу фантазію та смак, кухар зі звичайних продуктів, готує справжні шедеври кулінарної майстерності. Він вміє виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції. Постійно шукає і створює щось нове. Саме тому інтерес до розвитку професії […]

16 лютого в Арбузинському ПАЛ проведена державна кваліфікаційна атестація в групі №20, професія «Кухар; кондитер». Вона складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею виконували комплексне завдання з різних предметів, пов’язаних з професією. Практична частина іспиту проводилась у спеціально обладнаних кухнях підприємств громадського харчування, де випускники готували борошняні кондитерські вироби […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x