Перевірна робота в групі 22

Кондитер – це не просто людина, яка готує солодощі, а справжній митець, що перетворює звичайні інгредієнти на витвори мистецтва. Їхня робота вимагає не лише професійних навичок, але й творчого підходу, почуття стилю та вміння працювати як художник.

Нещодавно, у групі № 22, де навчаються майбутні кухарі та кондитери, під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги Сідень, відбулася перевірна робота. Учні, які здобувають кваліфікацію кондитера 3-го розряду, мали можливість продемонструвати свої вміння у приготуванні популярних кондитерських виробів, таких як торти, пироги, тістечка, рулети, печиво.

Особливо відзначилися Степанова Анна, Кривіцька Вікторія, Ляпало Олена, Волонтир Тетяна, Бранкович Андрій, Миндру Кароліна та Заремба Ольга, які показали високий рівень майстерності та отримали відмінні оцінки за свої роботи.

Професія кондитера завжди буде користуватися попитом, адже створення вишуканих солодощів – це справжнє мистецтво, що не втрачає своєї цінності.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся цікавий виховний захід «Світле свято Великодня: традиції нашого народу», який організували та провели учні професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» під керівництвом майстра виробничого навчання Фурдуй Наталії Петрівни.Учасники мали чудову нагоду ознайомитися з історією виникнення свята Великодня та глибоко зануритися у багатовікові традиції його святкування в Україні. Завдяки цікавій розповіді та […]

У нашому навчальному закладі відбувся яскравий та смачний захід — конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти групи 23 (майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) під назвою “Кулінарний виклик”. Захід став справжнім святом творчості, креативу та професіоналізму.Під час конкурсу учасники демонстрували свої навички в кількох номінаціях:Приготування бутербродів — учні вразили журі креативним оформленням та поєднанням смаків;Салати — […]

У нашому освітньому закладі відбувся цікавий майстер-клас з професії Кондитер “Декорування бісквітних тістечок вершковим та масляним кремами”. Під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Сідень Ольги Вікторівни талановиті учні групи №22 занурили гостей у солодкий світ кондитерського мистецтва. Учасники майстер-класу продемонстрували професійні навички роботи з кондитерським мішком, створюючи витончені візерунки, ніжні квіти та різноманітні декоративні елементи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x