Перевірна робота у майбутніх лаборантів

Лаборанти хіміко-бактеріологічного аналізу – це фахівці, які відіграють важливу роль у різних сферах життя. Вони перевіряють безпеку харчових продуктів (проводять дослідження харчових продуктів на наявність шкідливих мікроорганізмів, токсинів та інших забруднень), контролюють стан довкілля та запобігають його забрудненню (проводять дослідження ґрунту, води та повітря на наявність забруднювачів, беруть участь у моніторингу викидів промислових підприємств та очисних споруд), забезпечують дотримання санітарно-гігієнічних норм у лабораторіях, ведуть документацію, готують звіти про результати досліджень.

Перевірна робота – важливий етап у навчанні лаборантів хіміко-бактеріологічного аналізу, який допомагає їм закріпити теоретичні знання та здобуті практичні навички, необхідні для виконання професійних обов’язків.

17 квітня, відповідно до навчальної програми, у групі № 41 (професія Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, майстер виробничого навчання Кулєш Н.В.) відбулася перевірна робота. Комплексне завдання передбачало перевірку навичок здобувачів освіти визначати назву та призначення обладнання, яке необхідне для відбору проб та проведення органолептичного та фізичного аналізу сировини, визначення фізичних властивостей та органолептичної оцінки проб зерна, комбікорму, молока, м’яса, риби, меду та яєць.

Найкращі знання та вміння продемонстрували Полянський Станіслав, Губа Рада та Кручок Тетяна.

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї 26.12.2024 року відбулася перевірна робота в групі 23 (професія Кухар; кондитер, кваліфікація кухар 4-го розряду, майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) Майбутні кухарі виконували комплексні роботи з приготування страв з риби та м’яса.Смачні та гарно оформленні страви свідчать про готовність здобувачів освіти успішно справлятися з виробничими завданнями.

В Арбузинському ПАЛ відбулися перевірні роботи у групах з професії Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування.25 грудня поточного року пройшла перевірна роботи в групі №13 (майстри виробничого навчання Артюх В.І. та Короткий В.А.). на отримання кваліфікації: слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування 1-2 го розряду. Найкращі результати показали учні: Золотушка […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x