Практика учнів групи №20

Отримані на уроках теоретичного і виробничого навчання знання та вміння учні Арбузинського професійного аграрного ліцею закріплюють на виробничій практиці.

Майбутні кухарі, учні групи № 20 (майстер виробничого навчання Алейнікова Ірина Миколаївна), проходять практику в закладах громадського харчування Миколаївської області: кафе, барах, їдальнях.

На підприємствах молодь знайомиться з новими видами технологічного обладнання, працює з сучасною технікою, вчиться самостійно та якісно виконувати завдання, передбачені детальними програмами виробничої практики та набуває досвіду в кухарській справі.

Після завершення виробничої практики та складання іспиту ці учні отримають кваліфікацію кухаря 4-го розряду та розпочнуть вивчати кондитерську справу.

Цікавий День гостинності відбувся сьогодні в Арбузинському професійному аграрному ліцеї. За сприяння Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ до нас завітали випускники Арбузинського ліцею №1 ім.О. Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка.Ми були раді вітати та знайомити їх з нашим закладом. Для гостей провели захоплюючу екскурсію, де вони змогли на власні очі побачити наші […]

З огляду на європейський курс України, наша країна зараз переживає політичні та економічні зміни, що неминуче тягнуть за собою соціокультурну трансформацію, яка охоплює зміну світогляду та поведінки українців. Важливим елементом цієї трансформації є підвищення фінансової грамотності населення – розуміння принципів управління грошима, ставлення до них та планування фінансового майбутнього. Фінансова грамотність є однією з ключових […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x