Спортивні змагання

Разом з поверненням до очної форми навчання в Арбузинському ліцеї відновилися і традиційні свята. До Дня працівників освіти в нашому закладі пройшли змагання з різних видів спорту. Кожну групу представляла команда з п’яти найкращих спортсменів. Учні грали в баскетбол, волейбол, дартс та шашки. Перше місце в змаганнях здобула збірна команда груп № 53 та 32, друге – група № 13, а третє зайняла група № 22.

У рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч» до Дня козацтва та Дня захисників та захисниць України в нашому ліцеї завжди проходить спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги». Цей рік не став винятком. Хлопці та дівчата під козацькі гасла показували свою спритність у естафеті, свою силу – в підніманні гирі, влучність демонстрували в конкурсі зі стрільби з пневматичної гвинтівки, а командну згуртованість – у перетягуванні канату.

За результатами всіх конкурсів перемогла команда майбутніх кухарів групи № 21, друге місце зайняла команда трактористів групи № 11, а третє – збірна команда майбутніх бухгалтерів груп № 53 та 32.

Всі учасники змагань отримали позитивні емоції, а переможці – ще й солодку винагороду.

Змагання – це завжди рух до мрії! А конкурс фахової майстерності допомагає також підтримати інтерес учнів до професії, мотивує їх до кращого навчання, підвищує інтерес до обраної професії та розвиває творчу активність. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися конкурси фахової майстерності в групах № 22, майстер в/н Сідень О. В., № 23 (професія «Кухар; кондитер»), майстер […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека для нашого життя від вибухонебезпечних предметів. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому перед освітніми закладами постало питання про навчання мінної безпеки здобувачів освіти. У рамках співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій до нашого ліцею завітала провідний інспектор відділу […]

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів». Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x