Тиждень МК професій Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор  комп’ютерного набору

В рамках проведення тижня методичної комісії професій Офісний службовець (бухгалтерія); Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор  комп’ютерного набору в Арбузинському професійному аграрному ліцеї було проведено ряд заходів як онлайн так і офлайн.

Викладач професійно-теоретичної підготовки   Димова Т.В  підготувала онлайн-вісник, присвячений Всесвітньому тижню грошей. Вісник створений у вигляді адвент-календаря та розрахований на тиждень. Кожного дня відкривалось нове відео з цікавими фактами про гроші та про можливі шахрайські схеми, пов’язані з грошима.          Кулєш В.Ю, майстер виробничого навчання, запропонував пройти веб-квест «Ключ до інформації». Квест складається із 6 послідовних завдань. Здобувачам освіти необхідно було опрацювати інформацію та вказівки до виконання роботи, що подані на сторінках, та виконати завдання. ( https://sites.google.com/view/info-key-quest)

Майстер виробничого навчання професії Оператор комп’ютерного  набору Ковальська І.В. підготувала  веб-квест  «Видавництво». Здобувачам освіти було запропоновано виконувати послідовно вправи для повторення вивченого матеріалу. Основним завданням було  створення місцевої газети  «Мій ліцей». (https://sites.google.com/view/maketuvana)

Викладач професійно-теоретичної підготовки професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Балобанова І.С. провела виховну годину, присвячену Всесвітньому дню здоров’я, який відзначають щорічно 7 квітня, починаючи з 1950 року.

Мета відзначення свята – підкреслити цінність здоров’я кожної людини і людства в цілому, сформувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя.

Впродовж виховної години викладач Балобанова І.С. нагадала про важливі чинники, які впливають на здоров’я людини, залучила здобувачів освіти до активної вікторини та складання піраміди здоров’я.

( https://www.canva.com/…/hi7bBAzQmnvZOSp-jaX4CA/view…  )

Кулєш Н.В., майстер виробничого навчання професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу,  провела майстер-клас по визначенню якості продуктів харчування. Під час заходу майбутні лаборанти (гр.№42) та майстер виробничого навчання поділилися лайфхаками перевірки якості курячих яєць та вершкового масла ─ важливих інгредієнтів для великоднього столу. До проведення майстер-класу були активно залучені здобувачі освіти професій Кухар; Кондитер та Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів. Учні з задоволенням та ще й з великою користю для себе взяли участь у заході. Переглянувши наші лайфхаки, ви також матимете нагоду познайомитися з професією Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу.

(https://www.youtube.com/watch?v=Zjp-2d3hK_k )

14 лютого 2025 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі № 21 за професією “Кухар; Кондитер”. Цей день став знаковим для випускників, які пройшли довгий шлях навчання, вдосконалили  професійні навички та підтвердили свою майстерність. Державна кваліфікаційна атестація складається з двох основних частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині випускники ліцею […]

Intersos Ukraine

Intersos Ukraine – це частина глобальної мережі, яка заснована в 1992 році та допомагає тим, хто найбільше постраждав від війни та природних катастроф. Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею відчув цю підтримку на власному досвіді. Фахівці INTERSOS не лише розповіли про стрес, але й дали практичні інструменти, як з ним боротися. А ще, подбали про наше […]

З 2 грудня 2024 року в Арбузинському професійному аграрному ліцеї розпочалася нова сторінка історії розвитку освітнього закладу. Для багатьох дорослих мешканців Арбузинки та інших міст і сіл Первомайського та Вознесенського районів, які прагнули покращити свої професійні навички та отримати нову кваліфікацію, з’явилися нові перспективи. Вони мають унікальну можливість безкоштовно опанувати професії “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу” 2-го […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x