Формування стресостійкості

У наш непростий час важливо залишатися працездатним та психологічно стабільним. Особливо це стосується педагогів, які крім знань та умінь повинні передавати здобувачам освіти впевненість у завтрашньому дні, уміння триматися та продовжувати навчання.

Тому практичним психологом Арбузинського ПАЛ Сомик Анастасією Сергієвною для педагогічних працівників ліцею було проведено інтерактивне заняття «Формування стресостійкості». Учасники заходу розглянули ознаки стресу у дорослих, особливості переживання стресу війни, ознайомилися з правилами  стресостійкості та протидії емоційному вигоранню.

Під час практичної частини для відновлення балансу емоційного стану та опанування тривоги педагоги використовували техніки саморегуляції та заземлення, застосовували вправи на відновлення ресурсу, які дають змогу ефективно справлятися зі стресом, адаптуватися до ситуації, що склалася.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Змагання – це завжди рух до мрії! А конкурс фахової майстерності допомагає також підтримати інтерес учнів до професії, мотивує їх до кращого навчання, підвищує інтерес до обраної професії та розвиває творчу активність. В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися конкурси фахової майстерності в групах № 22, майстер в/н Сідень О. В., № 23 (професія «Кухар; кондитер»), майстер […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека для нашого життя від вибухонебезпечних предметів. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Тому перед освітніми закладами постало питання про навчання мінної безпеки здобувачів освіти. У рамках співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій до нашого ліцею завітала провідний інспектор відділу […]

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів». Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x