Торт – насолода, торт – захоплення, торт – це милих друзів частування. 25 квітня в рамках тижня професії Кухар; Кондитер було проведено інформаційний захід «Цікаві факти про торти» для учнів першого та другого курсів.
Викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Ніколаєнко Ірина Миколаївна ознайомила майбутніх кондитерів з історією виникнення та розвитку тортів, традиціями різних країн світу, повﹸязаними з їх виготовленням, світовими рекордами тортів. Україна – рекордсмен в багатьох номінаціях. Український торт Роксани Плахтій, виготовлений в кращих українських традиціях, переміг на європейському конкурсі.
Ліцеїсти мали можливість дізнатись про сучасні 3D технології оформлення кондитерських виробів.
Всі активно попрацювали. За допомогою вікторини «Пекельна кухня», виконуючи цікаві тематичні завдання, учні віртуально приготували яєчню.