Цікаві факти про торти

Торт – насолода, торт – захоплення, торт – це милих друзів частування. 25 квітня в рамках тижня професії Кухар; Кондитер було проведено інформаційний захід «Цікаві факти про торти» для учнів першого та другого курсів.

Викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Ніколаєнко Ірина Миколаївна ознайомила майбутніх кондитерів з історією виникнення та розвитку тортів, традиціями різних країн світу, повﹸязаними з їх виготовленням, світовими рекордами тортів. Україна – рекордсмен в багатьох номінаціях. Український торт Роксани Плахтій, виготовлений в кращих українських традиціях, переміг на європейському конкурсі.

 Ліцеїсти мали можливість дізнатись про сучасні 3D технології оформлення кондитерських виробів.

Всі активно попрацювали. За допомогою вікторини «Пекельна кухня», виконуючи цікаві тематичні завдання, учні віртуально приготували яєчню.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x