Ярмарка педагогічних ідей

Педагогічні працівники Арбузинського професійного аграрного ліцею стали учасниками Ярмарку педагогічних ідей, який пройшов під гаслом: «Креативний педагог – творчий здобувач освіти». Захід спрямований на професійний розвиток педагогічних працівників в частині організації навчального процесу з використання форм, методів, прийомів та засобів навчання, які дозволяють активізувати навчально-пізнавальну діяльність учнів.

Усі присутні мали можливість ознайомитися з корисними цікавинками, які викладачі використовують, щоб мотивувати учнів до навчання, спонукати їх до виконання запропонованих завдань, зробити освітній процес яскравим, неординарним, незабутнім.

З доповіддю на тему: «Самоосвіта – основа успішної педагогічної діяльності» виступила Мазуренко Н.А., викладач професійно-теоретичної підготовки професій Продавець продовольчих товарів, Продавець непродовольчих товарів.

Балобанова І.С., викладач професійно-теоретичної підготовки професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу поділилася своїм досвідом роботи зі здібними учнями, розповіла про проєктну діяльність, як спосіб реалізації професійного компоненту змісту освіти та презентувала результати роботи над проєктом.

З доповіддю на тему: «Практична/професійна спрямованість змісту предмета, як засіб формування позитивної навчальної мотивації та пізнавальної активності здобувачів освіти» виступила Кулєш Надія Володимирівна, викладач біології.

Педагоги ліцею використовують у своїй роботі креативні форми та методи навчання, щоб активізувати пізнавальну діяльність своїх вихованців, створити у них мотиви свідомого ставлення до навчання, зробити освітній процес цікавим для кожного учня.

Чудова новина! Майстер виробничого навчання Арбузинського ПАЛ з професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу Кулєш Надія Володимирівна досягла успіху, взявши участь у Довкіллєвому марафоні, організованому громадською організацією SaveDnipro в рамках проекту EMITTER за фінансової підтримки Європейського Союзу. Цей марафон об’єднав 30 учасників з різних регіонів України, які активно займаються вирішенням екологічних проблем у своїх громадах. Марафон складався […]

Випуск 2024

Дорогі випускники нашого аграрного ліцею! Сьогодні ви стоїте на порозі нового етапу вашого життя, і цей день – символ вашої витривалості та відданості. Ви завершили навчання в особливих умовах, які вимагали від вас неймовірної мужності та сили духу. Нехай цей випуск стане для вас початком великих звершень. Ніколи не забувайте, що ваші знання і вміння […]

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулися державні кваліфікаційні атестації у випускних групах з професій: Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування, Офісний службовець (бухгалтерія) та Оператор комп’ютерного набору; лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. Випускники продемонстрували високий рівень професійної майстерності. Здобувачі освіти професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських  машин та устаткування» презентували свої […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x