Ярмарка педагогічних ідей

Педагогічні працівники Арбузинського професійного аграрного ліцею стали учасниками Ярмарку педагогічних ідей, який пройшов під гаслом: «Креативний педагог – творчий здобувач освіти». Захід спрямований на професійний розвиток педагогічних працівників в частині організації навчального процесу з використання форм, методів, прийомів та засобів навчання, які дозволяють активізувати навчально-пізнавальну діяльність учнів.

Усі присутні мали можливість ознайомитися з корисними цікавинками, які викладачі використовують, щоб мотивувати учнів до навчання, спонукати їх до виконання запропонованих завдань, зробити освітній процес яскравим, неординарним, незабутнім.

З доповіддю на тему: «Самоосвіта – основа успішної педагогічної діяльності» виступила Мазуренко Н.А., викладач професійно-теоретичної підготовки професій Продавець продовольчих товарів, Продавець непродовольчих товарів.

Балобанова І.С., викладач професійно-теоретичної підготовки професії Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу поділилася своїм досвідом роботи зі здібними учнями, розповіла про проєктну діяльність, як спосіб реалізації професійного компоненту змісту освіти та презентувала результати роботи над проєктом.

З доповіддю на тему: «Практична/професійна спрямованість змісту предмета, як засіб формування позитивної навчальної мотивації та пізнавальної активності здобувачів освіти» виступила Кулєш Надія Володимирівна, викладач біології.

Педагоги ліцею використовують у своїй роботі креативні форми та методи навчання, щоб активізувати пізнавальну діяльність своїх вихованців, створити у них мотиви свідомого ставлення до навчання, зробити освітній процес цікавим для кожного учня.

20 жовтня Міжнародний день кухаря та кулінара в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відзначали в особливій атмосфері! Адже кулінарія – це не просто приготування їжі, а справжнє мистецтво, яке поєднує в собі науку, творчість і любов до людей. Наші учні, майбутні зірки кулінарії, показали, що готові до великих звершень. Майбутні кухарі провели захоплюючі заходи, на яких […]

Праця педагога є неоціненним внеском у формування майбутнього України, дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Вчитель — це мудрий порадник, помічник, друг. Він є прикладом доброти і безмежної відданості справі.З нагоди Дня працівників освіти учнівське самоврядування Арбузинського професійного аграрного ліцею підготувало святковий концерт для працівників та ветеранів нашого закладу. Розпочався захід хвилиною мовчання на вічну Пам’ять […]

З нагоди Дня козацтва та Дня захисників і захисниць України наш ліцей традиційно провів спортивно-розважальне свято «Козацькі розваги». Учасники заходу, учні різних спеціальностей, продемонстрували свою фізичну підготовку, командний дух та патріотизм. Змагання включали в себе естафети, силовий конкурс (підняття гирі), стрільбу з пневматичної гвинтівки та перетягування канату. Особливо запам’яталося всім перетягування канату, де сили були […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x