Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану найголовніше зберегти життя та здоров’я кожного українця. А небезпека може бути там, де її не чекаєш. Аби знизити смертність та травматизм на дорогах, необхідно сформувати культуру безпечного руху.

З 15 по 21 травня 2023 року в Україні триває перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

У рамках тижня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї провели урок «Безпечна дорога додому». Викладач предмету «Правила дорожнього руху» Катриченко Сергій Вікторович в доступній та цікавій формі розповів про правила дорожнього руху, безпечну поведінку на вулиці, особливості поведінки на дорозі, про вимоги до керування вело- та мототранспортом, необхідність використання світловідбиваючих елементів на одязі у темну пору доби та інше.

Дотримуйтесь правил поведінки на дорогах ─ це може зберегти ваше життя!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x