ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ПЕРШИЙ КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

Продавець – одна з найбільш необхідних професій сьогодення.

Робота продавця здається легкою тільки на перший погляд − подай товар, який попросив покупець і перерахуй гроші. Але на практиці все набагато складніше. Адже до продавця магазину пред’являється цілий ряд вимог. Тому виробнича практика − є одним з важливих етапів професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників. Здобувачі освіти групи №33 з професії Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів, проходять виробничу практику в торгових підприємствах селища Арбузинка, с. Семенівка, с. Садове, м. Первомайськ. Учні набувають навичок з організації торговельно-технологічного процесу у відділах продовольчих товарів, роботи з касовими апаратами.

Виробнича практика наближає майбутніх кваліфікованих робітників до реалій виробництва, готує до самостійної професійної діяльності, надає можливість отримати кращий практичний досвід працівників та відповідати кваліфікаційним вимогам, що висуваються сучасним ринком праці до робітничих кадрів.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся цікавий виховний захід «Світле свято Великодня: традиції нашого народу», який організували та провели учні професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» під керівництвом майстра виробничого навчання Фурдуй Наталії Петрівни.Учасники мали чудову нагоду ознайомитися з історією виникнення свята Великодня та глибоко зануритися у багатовікові традиції його святкування в Україні. Завдяки цікавій розповіді та […]

У нашому навчальному закладі відбувся яскравий та смачний захід — конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти групи 23 (майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) під назвою “Кулінарний виклик”. Захід став справжнім святом творчості, креативу та професіоналізму.Під час конкурсу учасники демонстрували свої навички в кількох номінаціях:Приготування бутербродів — учні вразили журі креативним оформленням та поєднанням смаків;Салати — […]

У нашому освітньому закладі відбувся цікавий майстер-клас з професії Кондитер “Декорування бісквітних тістечок вершковим та масляним кремами”. Під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Сідень Ольги Вікторівни талановиті учні групи №22 занурили гостей у солодкий світ кондитерського мистецтва. Учасники майстер-класу продемонстрували професійні навички роботи з кондитерським мішком, створюючи витончені візерунки, ніжні квіти та різноманітні декоративні елементи […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x