Вшанування пам’яті Закерничного Олександра Вікторовича

Кожна мати, відправляючи свого сина на захист Батьківщини, трепетно вірить, що її дім омине лихо, що її дитина обов’язково повернеться в родину живою та неушкодженою. Проте воєн без смертей не буває.

16 травня 2015 року страшна звістка облетіла увесь Арбузинський район: поблизу селища Луганське Артемівського району Донецької області обірвалося життя нашого колеги, викладача предметів «Захист Вітчизни» та «Фізичне виховання» Закерничного Олександра Вікторовича.

Вісім років по тому, 16.05.2023 р., увесь колектив ліцею вже вкотре зібрався на лінійку-реквієм, щоб пошанувати пам’ять Олександра Вікторовича та усіх тих, хто боронив Україну й віддав за неї життя нині, під час повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Низький уклін, вічна шана та пам’ять вам, наші захисники! Спочивайте з миром!

Слава Україні! Героям слава!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x