День відкритих дверей

День відкритих дверей в ліцеї – це по-своєму цікаве і захоплююче дійство. Весь колектив відповідально готується до зустрічі майбутніх абітурієнтів.

25 квітня ми, як завжди, радо зустрічали наших гостей в стінах ліцею. А завітали до нас випускники Арбузинського ліцею №1 ім. О.Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка.

Для кожного класу викладачі провели екскурсію по закладу. Усі гості мали змогу ознайомитися з навчальними кабінетами, лабораторіями та їхнім обладнанням. Майстри виробничого навчання разом з учнями відповідних професій провели майстер-класи та ще й запросили майбутніх абітурієнтів теж випробувати свої сили.

На короткій офіційній зустрічі присутніх привітали заступник начальника Арбузинського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ Терлецький Віктор Іванович та  директор нашого ліцею Петренко Людмила Миколаївна. А вихованці вокально-естрадного гуртка Тужилкіна Каміла, Тищенко Аліна та керівник Хильовий Василь Леонідович музичними вітаннями створили атмосферу свята.

Незважаючи на повітряні тривоги, день пройшов дуже насичено та подарував нові цікаві знайомства та враження.

Дякуємо усім, хто прийшов до нас в гості, і чекаємо на навчання. А кому не вдалося прийти – не засмучуйтеся, приходьте у будь-який день! Ми радо зустрінемо, покажемо, розкажемо і пригостимо власними виробами. В ліцеї і далі будуть продовжуватися профорієнтаційні заходи, в тому числі і в режимі онлайн. Слідкуйте за нашими оголошеннями!

Арбузинський професійний аграрний ліцей відкритий для всіх охочих здобути сучасні конкурентні, затребувані на ринку праці професії.

Разом відбудуємо країну!

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це є нагадуванням для нас — немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній та мирній землі. Сьогодні ми знову змушені боронити власну землю. Але наші мужні воїни продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили. Ми низько […]

«Інновації в освіті: проблеми, тенденції та перспективи розвитку» – тема ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, що була проведена за ініціативою науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, метою якої став обмін досвідом щодо сучасного стану та подальшого розвитку освіти для забезпечення якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців; вдосконалення науково-методичної роботи педагогічних працівників; поширення передового педагогічного досвіду; підвищення творчої […]

Професія кухаря дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу і вміє гарно оздоблювати страви. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від наявності сировини. Перевірна робота – це унікальна […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x