Екскурсія на СТОВ «Промінь»

Питання працевлаштування після завершення навчання є одним з найактуальніших для здобувачів освіти професійно-технічних закладів. Зокрема, пошук підприємства, яке пропонує гідні робочі місця та конкурентну заробітну плату, хвилює багатьох.Саме тому учні Арбузинського ПАЛ відвідали СТОВ «Промінь» у селі Воєводське, яке є надійним соціальним партнером ліцею та регулярно надає робочі місця нашим випускникам.Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з умовами праці та сучасними технологічними процесами на підприємстві. Особливо нас вразили умови вирощування, догляду та утримання тварин. Для ліцею це вже не перша екскурсія до СТОВ «Промінь», але щоразу вони захоплюються новими або оновленими технологіями.Колектив Арбузинського професійного аграрного ліцею висловлює щиру подяку керівництву СТОВ «Промінь» за гостинність та надану можливість детальніше ознайомитися з їхнім підприємством.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x