Засідання МК професій: «Кухар; Кондитер», «Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів».

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулося чергове відкрите підсумкове засідання методичної комісії професій: «Кухар; Кондитер», «Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів».

Голова МК Мазуренко Наталія Анатоліївна прозвітувала про роботу методичної комісії за 2023-2024 навчальний рік. Матеріали про роботу  розміщені на сайті МК: http://surl.li/uexzs. Як викладач професійно-теоретичної підготовки професій «Кухар; Кондитер», «Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів» вона розповіла про створення та наповнення персонального сайту і розробку завдань для практичних робіт з предметів.

Викладач ПТП Ніколаєнко Ірина Миколаївна поділилася з колегами досвідом створення інформаційних ігор в сервісі Genially та продемонструвала власні наробки, розміщені на персональному сайті.

Левіна Валентина Георгіївна, майстер виробничого навчання професії «Кухар; Кондитер», систематизувала матеріали до занять з виробничого навчання на гугл-диску, провела цікаві майстер-класи на теми: «Салати-картини», «Мова столових приборів» та «Складання серветок», розповіла про  участь у  проєкті «Вінтажна кухня Миколаївщини», в якому вона працює над напрямком «Обід Грейга (відтворення обіду міського голови з приводу урочистого відкриття пам’ятника Грейгу).

Майстер виробничого навчання професії «Кухар; Кондитер» Сідень Ольга Вікторівна систематизувала матеріали до занять на гугл-диску, провела конкурс фахової майстерності в групі 22 та поділилася досвідом створення відеопрезентацій за допомогою програми Canva, розповіла про участь у проєкті «Вінтажна кухня Миколаївщини», працює над напрямком багатонаціональна Миколаївщина (страва національних меншин регіону).

Алейнікова Ірина Миколаївна, майстер виробничого навчання професії «Кухар; Кондитер», систематизувала матеріали до занять на гугл-диску, провела конкурс фахової майстерності в групі 23, а також розповіла про участь у проєкті «Вінтажна кухня Миколаївщини», зокрема працює над напрямком автентичність (автентична страва).

Щуцька Валентина Іванівна, майстер виробничого навчання професії «Продавець продовольчих товарів; Продавець непродовольчих товарів», провела конкурс фахової майстерності в групі 33, розробила інструкційні картки до практичних занять, цікаві вікторини та презентації.

Викладачі та майстри нашої методичної комісії систематично підвищували свій фаховий рівень, активно займалися самоосвітою, використовуючи дистанційні форми роботи; беруть активну участь у обласних семінарах та педагогічних читаннях.

19 грудня пройшла перевірна робота в групі №12 з професії Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Кваліфікація: Тракторист- машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А2 (майстер виробничого навчання Бєрков О.В.) Здобувачі освіти виконували роботи з технічного обслуговування та регулювання сільськогосподарської техніки: сівалки СЗ-3.6, культиватора КПС -4, дискової борони БДВ-7, плуга ПЛН-5-35; […]

У групі № 43, професія «Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»; кваліфікація оператор І категорії (майстер виробничого навчання Ковальська І. В.) пройшла перевірна робота з виробничого навчання. Здобувачі освіти продемонстрували свої практичні навички з відпрацювання швидкості набору під час верстки тексту десятипальцевим методом в текстовому редакторі. Найкращі результати показали Андрій Левченко, Роман Лобанов, Олеся Дудчик […]

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День Збройних сил України та День Святого Миколая. В цей день, ми ще раз дякуємо військовим за їхню щоденну працю та відданість. Вони – справжні чарівники, які дарують нам мир і надію, та герої, які творять дива. Наші захисники і захисниці мають неймовірні мужність, силу волі та любов до України. […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x