Перевірна робота у майбутніх лаборантів

24 травня, відповідно до навчальної програми, у групі № 42 (професія Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу; Оператор комп’ютерного набору) відбулася перевірна робота на здобуття кваліфікації лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу 3-го розряду. Комплексне завдання передбачало перевірку вмінь здобувачів освіти проводити посіви культур мікроорганізмів бактеріологічною петлею, шпателем, методом уколу та глибинного посіву, визначати кислотність води, зерна та продуктів тваринництва, виготовляти фіксовані мікропрепарати та фарбувати їх за методом Грама, проводити мікроскопію та робити відповідні висновки про якість продукції.

Найкращі знання та вміння продемонстрували Дембіцька Алла, Дембіцька Тетяна та Мензелівська Альона.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x