Перевірна робота у майбутніх лаборантів

Лаборанти хіміко-бактеріологічного аналізу – це фахівці, які відіграють важливу роль у різних сферах життя. Вони перевіряють безпеку харчових продуктів (проводять дослідження харчових продуктів на наявність шкідливих мікроорганізмів, токсинів та інших забруднень), контролюють стан довкілля та запобігають його забрудненню (проводять дослідження ґрунту, води та повітря на наявність забруднювачів, беруть участь у моніторингу викидів промислових підприємств та очисних споруд), забезпечують дотримання санітарно-гігієнічних норм у лабораторіях, ведуть документацію, готують звіти про результати досліджень.

Перевірна робота – важливий етап у навчанні лаборантів хіміко-бактеріологічного аналізу, який допомагає їм закріпити теоретичні знання та здобуті практичні навички, необхідні для виконання професійних обов’язків.

17 квітня, відповідно до навчальної програми, у групі № 41 (професія Оператор комп’ютерного набору; Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, майстер виробничого навчання Кулєш Н.В.) відбулася перевірна робота. Комплексне завдання передбачало перевірку навичок здобувачів освіти визначати назву та призначення обладнання, яке необхідне для відбору проб та проведення органолептичного та фізичного аналізу сировини, визначення фізичних властивостей та органолептичної оцінки проб зерна, комбікорму, молока, м’яса, риби, меду та яєць.

Найкращі знання та вміння продемонстрували Полянський Станіслав, Губа Рада та Кручок Тетяна.

«Інновації в освіті: проблеми, тенденції та перспективи розвитку» – тема ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, що була проведена за ініціативою науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, метою якої став обмін досвідом щодо сучасного стану та подальшого розвитку освіти для забезпечення якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців; вдосконалення науково-методичної роботи педагогічних працівників; поширення передового педагогічного досвіду; підвищення творчої […]

День відкритих дверей в ліцеї – це по-своєму цікаве і захоплююче дійство. Весь колектив відповідально готується до зустрічі майбутніх абітурієнтів. 25 квітня ми, як завжди, радо зустрічали наших гостей в стінах ліцею. А завітали до нас випускники Арбузинського ліцею №1 ім. О.Закерничного та Арбузинського ліцею №2 ім. Т.Г.Шевченка. Для кожного класу викладачі провели екскурсію по […]

Професія кухаря дуже творча та цікава для тих, хто любить частувати інших смачними стравами та вигадувати нові смаки. Кухар – це людина, яка професійно готує їжу і вміє гарно оздоблювати страви. Попри те, що кухар користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни в залежності від наявності сировини. Перевірна робота – це унікальна […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x