Практика учнів групи №20

Отримані на уроках теоретичного і виробничого навчання знання та вміння учні Арбузинського професійного аграрного ліцею закріплюють на виробничій практиці.

Майбутні кухарі, учні групи № 20 (майстер виробничого навчання Алейнікова Ірина Миколаївна), проходять практику в закладах громадського харчування Миколаївської області: кафе, барах, їдальнях.

На підприємствах молодь знайомиться з новими видами технологічного обладнання, працює з сучасною технікою, вчиться самостійно та якісно виконувати завдання, передбачені детальними програмами виробничої практики та набуває досвіду в кухарській справі.

Після завершення виробничої практики та складання іспиту ці учні отримають кваліфікацію кухаря 4-го розряду та розпочнуть вивчати кондитерську справу.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x