Світле свято Великодня: традиції нашого народу

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся цікавий виховний захід «Світле свято Великодня: традиції нашого народу», який організували та провели учні професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» під керівництвом майстра виробничого навчання Фурдуй Наталії Петрівни.
Учасники мали чудову нагоду ознайомитися з історією виникнення свята Великодня та глибоко зануритися у багатовікові традиції його святкування в Україні. Завдяки цікавій розповіді та візуальним матеріалам, присутні дізналися про символізм великодніх обрядів та їх значення для українського народу.
Крім того, в рамках професійного спрямування заходу, учні проявили свої практичні навички, здійснивши розрахунки собівартості паски та великоднього кошика. Це стало не лише цікавим завданням, але й корисним досвідом, що поєднує знання з бухгалтерського обліку з традиціями святкування.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x