Світле свято Великодня: традиції нашого народу

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбувся цікавий виховний захід «Світле свято Великодня: традиції нашого народу», який організували та провели учні професії «Офісний службовець (бухгалтерія)» під керівництвом майстра виробничого навчання Фурдуй Наталії Петрівни.
Учасники мали чудову нагоду ознайомитися з історією виникнення свята Великодня та глибоко зануритися у багатовікові традиції його святкування в Україні. Завдяки цікавій розповіді та візуальним матеріалам, присутні дізналися про символізм великодніх обрядів та їх значення для українського народу.
Крім того, в рамках професійного спрямування заходу, учні проявили свої практичні навички, здійснивши розрахунки собівартості паски та великоднього кошика. Це стало не лише цікавим завданням, але й корисним досвідом, що поєднує знання з бухгалтерського обліку з традиціями святкування.

У нашому навчальному закладі відбувся яскравий та смачний захід — конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти групи 23 (майстер виробничого навчання Алейнікова І.М.) під назвою “Кулінарний виклик”. Захід став справжнім святом творчості, креативу та професіоналізму.Під час конкурсу учасники демонстрували свої навички в кількох номінаціях:Приготування бутербродів — учні вразили журі креативним оформленням та поєднанням смаків;Салати — […]

У нашому освітньому закладі відбувся цікавий майстер-клас з професії Кондитер “Декорування бісквітних тістечок вершковим та масляним кремами”. Під чуйним керівництвом майстра виробничого навчання Сідень Ольги Вікторівни талановиті учні групи №22 занурили гостей у солодкий світ кондитерського мистецтва. Учасники майстер-класу продемонстрували професійні навички роботи з кондитерським мішком, створюючи витончені візерунки, ніжні квіти та різноманітні декоративні елементи […]

Учні групи № 24 Арбузинського професійного аграрного ліцею під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання Левіної Валентини Георгіївни, продемонстрували свою майстерність у серії з кількох тематичних майстер-класів. Перший майстер-клас майбутніх кухарів був присвячений різноманіттю грецького салату. Єлизавета Галкіна наочно показала приготування класичної версії, а також оригінальних інтерпретацій: з ніжною курячою грудкою, ароматними смаженими печерицями та свіжим […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x