Тиждень мк професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів».

У період з 1 по 5 квітня 2024 року у Арбузинському професійному аграрному ліцеї проходив тиждень методичної комісії професій «Кухар; кондитер, Продавець продовольчих товарів; продавець непродовольчих товарів».

Мета проведення тижня – ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в галузі торгівлі та громадського харчування, перевірка набутих знань, вмінь та навичок здобувачів освіти, формування інтересу та поваги до обраної професії.

Тиждень був насичений цікавими заходами: конкурси фахової майстерності, майстер – класи, пізнавальні заходи та ігри, а також олімпіади з предметів професійно-теоретичної підготовки.

Розпочався тиждень з пізнавального заходу «Технологія третього тисячоліття. «Розумна упаковка»», підготовленого викладачем предметів ПТП Мазуренко Н.А.

Олімпіади з предметів професійно-теоретичної підготовки, матеріали для яких підготували викладачі професії «Кухар; кондитер»: Петренко Л.М., Ніколаєнко І.М., Мазуренко Н.А., Сідень О.В., проведено в групах №№ 22, 23. Переможцями олімпіад стали учениці, які набрали найбільшу кількість балів: Степанова Анна, група № 22 та Мєрєнкова Ксенія, група 23.

Ніколаєно І.М. провела гру «Знайди пару» з предмета «Устаткування підприємств харчування» та разом з учнями групи № 22 Ляпало О., Кривіцькою В., Бранковичем А. презентували учнівський проєкт на тему «Математика на кухні».

В рамках проведення методичного тижня майстром в/н Левіною В.Г. з учнями групи №21, були проведені майстер-класи: «Салати-картини», «Мова столових приборів», «Складання серветок».

В творчій атмосфері, яка панувала під час проведення заходів усі присутні отримали позитивні враження та професійні рекомендації, змогли дізнатися про секретну мову етикету столових приборів, як складати серветки до святкового столу та як звичайний салат перетворити на шедевр.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x