Державна кваліфікаційна атестація професії Офісний службовець (бухгалтерія)

24 червня 2022 року  у групі 51 професії 4121 Офісний службовець (бухгалтерія) відбулася Державна кваліфікаційна атестація. Здобувачі освіти показали свої знання з таких тем: Облік касових операцій, Облік розрахунків з підзвітними, Облік власного капіталу, Бухгалтерський баланс, Нарахування амортизації основних засобів, Облік розрахунків з підзвітними особами, Порядок нарахування оплати праці на підприємстві, Фінансова звітність підприємства, Облік розрахунків за податками та платежами та інші. В зв’язку з воєнним станом, частина здобувачів освіти не змогла бути присутньою, тому з ними було встановлено відеозв’язок через сервіс Google Meet та Viber.

Кращі знання показали такі учні: Бондаренко Валерій, Василенко Ірина, Нагірняк Дмитро, Ольхова Тетяна.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x