Формування стресостійкості

У наш непростий час важливо залишатися працездатним та психологічно стабільним. Особливо це стосується педагогів, які крім знань та умінь повинні передавати здобувачам освіти впевненість у завтрашньому дні, уміння триматися та продовжувати навчання.

Тому практичним психологом Арбузинського ПАЛ Сомик Анастасією Сергієвною для педагогічних працівників ліцею було проведено інтерактивне заняття «Формування стресостійкості». Учасники заходу розглянули ознаки стресу у дорослих, особливості переживання стресу війни, ознайомилися з правилами  стресостійкості та протидії емоційному вигоранню.

Під час практичної частини для відновлення балансу емоційного стану та опанування тривоги педагоги використовували техніки саморегуляції та заземлення, застосовували вправи на відновлення ресурсу, які дають змогу ефективно справлятися зі стресом, адаптуватися до ситуації, що склалася.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x