День Святого Валентина

День Святого Валентина ─ досить популярне серед молоді свято, стосовно якого існує декілька легенд, поєднаних однією думкою – справжнє кохання сильніше від усіх перешкод.

У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які  висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло сердець. І хоча його зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогодні це не лише свято закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

В Арбузинському професійному аграрному ліцеї також відзначили День святого Валентина. Учні першого курсу згадали відомі легенди, пов’язані зі святом, познайомилися з історичними фактами тих часів, коли його почали відзначати, та дізналися традиції святкування в інших державах.

Конкурсна програма та солодощі в якості винагороди допомогли створити у всіх присутніх гарний святковий настрій.

Випуск 2025

Святковий випуск в Арбузинському професійному аграрному ліцеї: крок у велике майбутнє.27 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася урочиста подія, що знаменує завершення одного важливого етапу та початок нового великого шляху наших здобувачів освіти. Випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.Цей зворушливий, щирий та емоційний захід зібрав разом адміністрацію, […]

26 червня 2025 року, в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація в групі 12, що навчалася за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» (майстер виробничого навчання Бєрков О.В). Цей день підсумував три роки наполегливої праці та формування ґрунтовних професійних компетентностей.Наші випускники – активні та вмілі молоді фахівці – […]

24 червня в Арбузинському професійному аграрному ліцеї відбулася Державна кваліфікаційна атестація в групі №22 (професія Кухар; кондитер, майстер виробничого навчання Сідень О.В.). Випускники захищали творчі дипломні роботи. Вони розповідали технологію приготування власноруч приготовлених кондитерських виробів та презентували свої торти, пряники, тістечка, панкейки, святковий коровай. Кожен смаколик демонстрував кондитерські уміння та витончені художні смаки учнів. Особливе […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x